Winter

image

Kleinwalsertal in de Winter

Het Kleinwalsertal is een mooi stukje Oostenrijk. Het dal ligt op zo’n 1200 meter en met de 2-landen skipas Oberstdorf-Kleinwalsertal geniet je hier tot op 2.200 meter van 145 km aan sneeuwzekere pistes. En de auto? Die kan je laten staan. De gratis Walserbus brengt je snel en comfortabel naar de verschillende skigebieden (Walmendingenhorn, Heubergarena, Parsenn, Ifen, Kanzelwand, Sollereck, Fellhorn, Nebelhorn en vele dalpistes). Voor een overzicht van de skigebieden klik hier. Er is ook een handige app beschikbaar, deze kunt u vinden in de app stores onder “OK Bergbahnen”

Skischool en skiverhuur op loopafstand van Haus Walser Berge en voor gasten van onze appartementen in het Aparthotel bij de receptie en in de skikelder.

Met één skipas ski je hier in verschillende skigebieden.

Hoe leuk is het om de ene dag de grens met Duitsland over te skiën, om de volgende dag met een gids een tour te maken! Dat laatste is in dit dal ook heel goed mogelijk voor langlaufers en sneeuwschoenwandelaars. Tal van loipes en routes wachten om ontdekt te worden. Ook tijdens een sneeuwschoenwandeling kun je langs verschillende berghutten wandelen en daar is het genieten een lekker glas Gluhwein of een heerlijk ‘Käseplatte’

image

arresleetocht moet je een keer meemaken!

Ook een arresleetocht moet je een keer meemaken! We organiseren het graag voor onze gasten.
Voor meer informatie over winteractiviteiten in het Kleinwalsertal klik hier.

Auf gehts!