• Nederlands
  • English
  • Deutch
Telefoon:0031 74 266 32 22

Aparthotel Kleinwalsertal

Foto Aparthotel Kleinwalsertal

ZOMERBERGBANEN INCLUSIEF

Appartement Wildental337 en Gemsteltal428 in het Aparthotel Kleinwalsertal

 

Appartement Gemsteltal428 (50 m4) bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw op de vierde etage. Prachtig uitzicht richting Gemsteltal en de Zwölfer waar u regelmatig herten vossen en reeën kunt spotten! Ochtend- en middagzon. Ruim ingericht vierpersoons appartement van alle gemakken voorzien. Ruime keuken en hal, box-spring bedden en ruime en goede slaapbank in de woonkamer. Volledig nieuwe en sfeervolle inrichting. Voldoende opbergmogelijkheden. WIFI gratis 

Appartement Wildental37 (33m4) ligt aan de achterzijde met een weids uitzicht richting het Wildental en de Hammerspitze. Berghut Kuhgehren is goed te zien. Ochtendzon! Heerlijk ontbijten op een ruim balkon met een geweldig uitzicht. Vorig jaar nieuw ingericht, keuken badkamer meubels alles recent en sfeervol. Vierpersoons appartement met een open slaapkamer en in de living zeer goede bedbanken. Ook hier uiteraard gratis Wifi

 

HET APARTHOTEL:

Hotel-faciliteiten
Een gemoedelijk "a-la-carte restaurant" waar u indien u niet in uw appartement wenst te eten kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en/of een avondmaaltijd. Alle etages zijn middels een drietal personenliften te bereiken.  "Bierkelder" met twee kegelbanen, biljart en Dart. In de winter de dansbar "de Mausefalle" met geregeld avond live-muziek.

Relax en ontspanning
Overdekt zwembad 9x13, sauna met 3 cabine's, Solarium, Sporthal met kinder speeltoestellen. Voor onze gasten is het gebruik van het overdekte zwembad, de sauna, en de sporthal gratis. Op de 6e verdieping is een grote Wellnessafdeling Spa (tegen betaling)

Winterservice
In het hotel is een eigen ski-/snowboardschool. Skiverhuur en service voor Ski, Snowboard en Langlauf Gratis gebruik van het totale skibus-netwerk door de gehele Kleinwalsertal. Skiliften op 100 meter en 45km langlauflopen.

Verder is er een kinderopvang, afhaalservice om op uw kamer te eten, en een voor onze gasten gratis plek in de parkeergarage aanwezig.

 

ZWEMBAD SAUNATOEGANG GRATIS

ZOMERBERGBANEN ZIJN INCLUSIEF!

Woning kopen Direct reserveren Reacties