Over ons

Hartelijk welkom bij

Mittelberg.org

Het Kleinwalsertal is een prachtig dal in Voralberg, in het westen van Oostenrijk. De dorpen Riezlern, Hirschegg, Mittelberg en Baad vormen samen het ongeveer 15 kilometer lange dal. De dorpen worden omringd door imposante bergtoppen en prachtige groene bergweides.

Wat wij doen

Wie wij zijn

Wij, Hans en Odette ter Braak zijn meer dan 10 jaar geleden in het mooie Kleinwalsertal gaan wonen en genieten volop van de prachtige natuur en het heerlijke klimaat in dit mooie dal.

Via de sociale media en de vele foto’s welke wekelijks te zien zijn op RTL4-weer proberen wij u mee te laten genieten van het mooiste  dal in de Alpen.

Dagelijkse updates plaatsen wij op onze Facebookpagina Haus Walser Berge met nu al meer dan 8000 volgers. Dus een TIP om ons hier te volgen.

Skiën, wandelen, spotten van wild en het bezoeken van de vele berghutten zijn onze hobby’s.

Gezelligheid staat bij ons voorop en is de reden waarom wij in het seizoen vele huttenavonden en uitstapjes op de koets of arrenslee organiseren met- of voor onze gasten.

Wij willen dat u zicht ‘thuis voelt’ bij ons en in onze appartementen en dat u na terugkomst thuis kunt terug kijken op een mooie vakantie bij Haus Walser Berge of in het Aparthotel Kleinwalsertal

Liebe Grüsse
Hans en Odette

video

Waarom Kleinwalsertal?

Dagelijkse updates

Met 8000+ volgers, Join the club! Be welcome.

24/7 uur bereikbaar

Wij zijn altijd bereikbaar voor uw vragen en opmerkingen.

Prachtig skigebied

Sneeuwzeker en groot skigebied.

Live Webcam

Kijk mee op onze livestream webcam.
image

Winter in Kleinwalsertal

Het Kleinwalsertal is een mooi stukje Oostenrijk. Het dal ligt op zo’n 1200 meter en met de 2-landen skipas Oberstdorf-Kleinwalsertal geniet je hier tot op 2.200 meter van 145 km aan sneeuwzekere pistes. En de auto? Die kan je laten staan.

De gratis Walserbus brengt je snel en comfortabel naar de verschillende skigebieden (Walmendingenhorn, Heubergarena, Parsenn, Ifen, Kanzelwand, Sollereck, Fellhorn, Nebelhorn en vele dalpistes)

25.000+

Tevreden gasten

10+

Jaar ervaring

130km

Ski piste

5+

Award winnend

Zomer in Kleinwalsertal

Het gaat hier niet alleen maar om wandelen, klimmen of fietsen. Er zijn nog andere activeiten te ondernemen. Zo kunt u vissen in de Breitach rivier (wel vergunning vereist), zwemmen in de verschillende binnen en buiten zwembaden in de directe omgeving of in de Freibergsee (meer). Ook is er een 15-holes golfbaan in het nabij gelegen Allgäu (Oberstdorf). Met het hele gezin kunt u gaan mini-golven in Baad en kan er paard en pony gereden worden.

Veel gasten gaan een dagje naar de Bodensee (Bregenz/Lindau-Insel) of naar de beroemde kastelen  Neuschwanstein en Hohenschwangau in Bayern. Winkelen kunt u in ons dal, maar ook bv in het nabijgelegen Oberstorf en/of Kempten.

image